• DOLAR 32.374
  • EURO 35.033
  • ALTIN 2326.03
  • ...
Siyer Yarışması'nda dereceye girenlere ödüller verilmeye devam ediliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Vakfı Sakarya Temsilciliği, şubat ayında düzenlene umre ödüllü Siyer Yarışması'nda dereceye girenlere ödüllerini ulaştırmaya devam ediyor. Yarışma sonrasında ödüllerin açıklandığı tarihten kısa süre sonra verilmesi gereken ödüller, dünyayı etkisi altına alan Covid-19 sebebiyle gecikmeli olarak sahiplerini buldu.

2’nci kategoriden yarışmaya katılan 7’nci sınıf öğrencisi Berre Yıldız' a ödülü, din kültürü öğretmeni Neslin Dilbaz tarafından okuduğu okul olan Mefkûre Kolejinde düzenlenen programla takdim edildi.

Girdiği yarışmada 60 sorunun 59’unu doğru cevaplayan ve il birincisi olan Berre Yıldız’ın annesi Nazire Yıldız, kızının yarışmaya hazırlık yaptığı süreçte evlerinde sürekli peygamberin konuşulduğunu ve aile olarak sürekli siyer konularını işlediklerini söyledi.

Evlerinde nebevi bir ortam yaşadıklarını da vurgulayan Yıldız, asıl önemli olan kazanımın maddi hediyelerden ziyade Efendimiz(Sallalahu Aleyhi Vesellem)'in hayatını öğrenmek olduğunu ifade etti.

Ödül töreni sonrasında bir değerlendirmede bulunan Peygamber Sevdalıları Sakarya Temsilcisi Faruk Kılıman ise, şu ifadelere yer verdi: “İslam düşmanlarının dur durak demeden gençliğimizi ve maneviyatlarını milyon dolarlık projelerle yok etmeye çalıştığı, ruhların ıstırap içinde kıvrandığı bir dönemde efendimizin mesajına ve çağrısına lebbeyk diyerek beni Neccar’ ın kızları gibi sevgi kollarını açarak efendimize koşan Berre Yıldız kızımızı ve ailesini can-u gönülden tebrik ederim. Peygamber Sevdalıları Vakfına ve emektarlarına da teşekkür ediyorum. Yaptıkları örnek çalışmaların devamını diliyorum.” (İLKHA)  





Bu haberler de ilginizi çekebilir