• DOLAR 32.325
  • EURO 35.109
  • ALTIN 2301.715
  • ...
İLKHA’nın mağduriyetini gündeme getirdiği genç kıza yardım eli uzandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kovancılar ilçesinde, 14 defa ameliyat geçiren ancak maddi sıkıntılar nedeniyle son ameliyatını olamayan Esra Çiftçi (22), 65 bin TL'lik hastane masrafı için yetkililerden ve hayırseverlerden yardım istemişti.

Umut Kervanı üzerinden yardım kampanyası yapıldı ancak birçok hayırsever Esra Çiftçi`ye imkânları ölçüsünde yardım etmesine rağmen yardımlar yetersiz kaldı.

İLKHA’nın yardım çağrısını duyurduğu genç kıza Kovancılar Kaymakamı ve Kovancılar Belediye Başkanı müjdeli haberi verdi.

Kaymakam Bünyamin Karaloğlu ve Belediye Başkanı Hacı Akpınar tarafından Esra Çiftçi’ye yardım eli uzatıldı.

Genç kızın babası Bülen Çiftçi ile Kovancılar Kaymakamının makamında görüşen Kaymakam ve Belediye Başkanı, Esra çiftçi’nin tedavi masraflarının tümünün karşılanacağını belirterek, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ettiler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kaymakam Bünyamin Karaloğlu, “Genç kardeşimiz Esra Çiftçi’nin Ankara’da yapılacak olan tedavisi için Belediye Başkanımız ile birlikte tedavi masraflarını üstleniyoruz. Genç kızımızın sağlığına kavuşması için elimizden gelen tüm desteği sağlayacağız. İnşallah en kısa sürede tedavisini tamamlayarak sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum.” dedi.

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar ise yaptığı açıklamada, “Genç kızımızın sağlığına kavuşması için Ankara’da yapılacak olan tedavi sürecinde, Sayın Kaymakamımız ile birlikte tedavi masraflarını üstleniyoruz. Kaymakamlığımız ve belediyemiz olarak, genç kızımızın sağlığına kavuşması için elimizden gelen desteği sağlayacağız. Genç kızımızın bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Esra Çiftçi’nin babası Bülent Çiftçi ise şunları söyledi: “Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Kızımın, yapılacak olan tedavi sonrasında sağlığına kavuşacağı için çok mutluyum.”

“Elimizden geldiğince yardımda bulunduk”

Kovancılar Kaymakamı ve Belediye Başkanın, Esra Çiftçi`nin tedavi masraflarının tamamını karşıladıklarını duyduklarında çok mutlu olduklarını belirten Elazığ Umut Kervanı Başkanı Mustafa Yılmaz da şu açıklamalarda bulundu:

“Bizlere yardım için başvuran Esra Çiftçi isimli genç kızımızın babası Bülent Çiftçi`ye ilk ameliyatta kendisine Kovancılar Şubemiz aracılığıyla elimizden geldiğince yardımda bulunmuştuk. Ama ameliyat başaralı geçmedi. İkinci ameliyat için ise İlke Haber Ajansı üzerinden yaptığımız haberle birlikte halkımız yardımseverliğini gösterdi. Kovancılar Kaymakamımız Sayın Bünyamin Karaloğlu ve Kovancılar Belediye Başkanımız Sayın Hacı Akpınar tedavinin tamamını üstlenerek yardımı kampanyamızı taçlandırdılar. Allah hayırlarını kabul etsin. Kendilerine çok çok teşekkür ediyor, Esra kızımıza ise Allah`tan şifa diliyorum.”(İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir