• DOLAR 32.603
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2504.145
  • ...
Bursa`da imza kampanyasına ilgi her geçen gün artıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BURSA- Memur-Sen`in başlattığı 10 milyon imza kampanyası devam ediyor. Memur Sen Bursa şubesinin Bursa`nın tüm ilçeleri ve merkezi yerlerinde açtığı imza stantları duyarlı halk tarafından büyük ilgi görüyor.
 
Memur-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker yaptığı açıklama, Bursa bulunan tüm resmi kurumlara, sivil toplum kuruluşlarına ve siyasi partilere gönderdikleri imza kâğıtlarına her taraftan imza yağdığını söyledi.
 
Şeker, "Eğitim-Bir-Sen ve Memur Sen camiası olarak 650 bin üyesiyle bütün vesayetlerden arındırılmış bir ülke istiyoruz. Yargı vesayetinden, askeri vesayetlerden bürokratik vesayetlerden arınmış bir ülke istiyoruz."dedi.
 
"Hayırlı İşlerde Yarışınız"
"Hayırlı işlerde yarışınız" düsturuyla hareket ettiklerini söyleyen Şeker, gördüğünüz gibi şuanda yağmur yağıyor ama biz bu milletin hayrına olacak her işte koşmaya mücadele etmeye devam ediyoruz.
Şeker, 10 milyon imza kampanyası çalışmalarının hem Türkiye`de hemde Bursa`da çok iyi gittiğini belirterek Memur-Sen camiasının tüm üye ve gönüllerinin bütün Bursa`da ev ev gezerek imza topladıklarını dile getirdi. Bursa`da hedeflerinin 1 milyon olduğunu hatırlatan Şeker, bütün kamuoyunu, özgürlüğü seven herkesi imza kampanyasına davet ettiklerini, İleriki zamanlarda da topladıkları imzaları Başbakanlığa ve Cumhurbaşkanlığına ileteceklerini söyledi.
(Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir