• DOLAR 32.375
  • EURO 34.957
  • ALTIN 2325.76
  • ...
Mardin Umut Kervanı yüzlerce aileye yardım ulaştırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Mardin merkez Artuklu ve Yeşilli ilçe merkezlerinde ve köylerinde düzenli insani yardım faaliyetlerini yürüten Umut Kervanı, Haziran ayı faaliyet raporunu kamuoyuyla paylaştı.

 

Mardin Umut Kervanı Yönetim Kurulu üyesi Abdulvahap Bekiroğlu, öncelikle çalışmalarını kamuoyu ile paylaşan basın mensuplarına teşekkür ederek şöyle dedi:

“Bizler çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu minvalde Haziran ayında da hayırsever kardeşlerimizin bize ulaştırdıkları bağışları toplamda yüzlerce aileye ulaştırdık. Mardin Umut Kervanı olarak; 44 aileye 3 bin 300 TL değerinde gıda paketi, 105 aileye 10 bin 125 TL değerinde giyim paketi, 3 aileye 3 bin 400 TL değerinde nakdi yardım, 28 aileye 9 bin 250 TL değerinde ev eşyası, 138 aileye 3 bin 350 TL değerinde ekmek paketi ulaştırdık.”

 Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla kurban bağışlarını da almaya başladıklarını kaydeden Bekiroğlu, “Kurban bayramı için de ‘Hayat Birlikte Güzel’ sloganıyla vekalet yoluyla kesip muhtaçlara ulaştırmak için adak ve kurbanlarınıza talip olduğumuzu tekrar belirtmek istiyorum. Rabbim şimdiden yaptığınız ayni ve nakdi yardımlarınızı, kestiğiniz adak ve kurbanları kendi için kabul etsin.” dedi. (İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir