• DOLAR 32.522
  • EURO 34.969
  • ALTIN 2434.511
  • ...
Muhafazakar Tatil Yapmak İsteyenlerin Tercihi Villalar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye’de İslami kültür ile yaşayan muhafazakar ve mutaassıp ailelerin rahatlığı ve konforu için en ideal tatil şeklinin villa kiralama olduğunu söyleyebiliriz. Bu uygulamanın bir diğer türü ise; İslami otellerde konaklamak elbette. Kadın ve erkek havuzu gibi ayrı yüzme havuzu hizmetleri sunan bu otellerin bir handikapı; ailece bir arada olamamak. Özellikle; içerisinden geçtiğimiz pandemi dönemi için sağlık ve hijyen açısından da otellerde başka sorunlar mevcut.

Muhafazakar villa nedir?

Bu soruya özetle korunaklı ve dışarıdan görünmeyen villalar diyebiliriz. Özellikle havuzu korunaklı bu tip villalar mahremiyetine önem veren ve sadece ailesiyle tatil yapmak isteyenlerin tercihi. Otellerdeki kalabalıklara nazaran villalarda bulunan havuzların korunaklı olması birçok ailenin ve çiftin villa tatili yapmak istemesindeki temel neden. Korunaklı villalar aslında tam anlamıyla tatilde özgürlük anlamına gelmekte. Muhafazakar villaların mahremiyetine önem veren herkes için olduğunu söylemek mümkün. Konsepti bu model olan otellerdeki kadın erkek ayrımından sıkılan ve yaz mevsimini korunaklı villasında ailesiyle geçirmek isteyen herkese açık olan bu villalar farklı lokasyon ve fiyat seçenekleriyle sizleri bekliyor.

Bir başka deyişle; mahremiyet hassasiyeti olan tatilcilere dışarıdan görünmeyecek şekilde havuza girebilme, güneşlenebilme ve sevdikleriyle gözlerden uzak vakit geçirebilme imkânı sunan villa tipidir.

Muhafazakar bir villada olmazsa olmaz özellikler nelerdir?

Korunaklı havuz, yüksek duvarlar ya da çevreden görünmeyen bir ev, tamamen sana özel olacak ve istediğini yapabileceğin özgürlükte bir alan… Muhafazakar villalar yükselen trend villa kiralama tatil anlayışı ile hizmete sunulan villa tipidir.

Tatildekirala.com sitesi üzerinden lokasyon bazlı arama yaparak muhafazakar villa seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Yorumları ve fotoğrafları detaylı incelemeyi unutmayın. Seçeceğiniz villanın yukarıda saydığımız özelliklere sahip olup olmadığına da mutlaka bakmalısınız.

Muhafazakar villalara dilediğiniz tarihte gidebilirsiniz

Belirli bir zaman ya da sınırlama yok tabii ki. Ancak muhafazakar villalar en çok Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında tercih ediliyor. Yazın korunaklı havuzda ailesi ile tatil yapmak isteyen aileler ve düğün mevsiminden dolayı balayı çiftleri ile muhafazakar villaların doluluk oranı yaz mevsiminde yükselişe geçiyor. En güzel muhafazakar villalar için rezervasyonlar başladı bile. Tüm villalar kiralanmadan elinizi çabuk tutmanızda fayda var.

Söylemeden geçmeyelim; muhafazakar villalar korunaklı olmasından ötürü özgür hissetmek isteyen balayı çiftlerinin de tercihi.

Muhafazakar villalar nerede?

Daha çok Ege ve Akdeniz kıyılarında! Muhafazakar villalar en çok yaz aylarında tercih edildiği için, genelde kiralık villalar deniz-güneş-kum üçlüsünü doyasıya yaşamak isteyen tatilcilerin gözdesi oluyor. Ülkemizin cennet kıyılarında dilediğiniz bir villa bulmanız mümkün. Özetlersek; Muğla, Antalya, İzmir, Çanakkale, Balıkesir illeri diyebiliriz.

Villa Kiralarken Bunlara Dikkat Etmelisiniz

Villa kiralayacağınız sitenin güvenilir olmasına, yatak kapasitesine ve özellikle kişi sayısı ve yatak sayısı arasındaki doğru orantıya (Bu, bazen oda sayısı ile eşit olmayabilir bu bilgiyi teyit etmenizde fayda var), kiralama potansiyelinizin olduğu villa seçeneklerinin detaylı fotoğraflarını görmeye, villanızın konumu, merkeze uzaklığı, havuzunun olup olmadığı, bahçe ve dış alan büyüklüğü ve son olarak da elbette bütçenize uygun olup olmadığına dikkat etmelisiniz.

TatildeKirala villa kiralama ile hem güvenilir hem konforlu tatilin keyfini çıkarın.

Bu haberler de ilginizi çekebilir