• DOLAR 32.594
  • EURO 34.816
  • ALTIN 2422.328
  • ...
BGC`de Arslan güven tazeledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman`ın ilk gazeteciler cemiyeti olan Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti, Cumartesi günü 9. olağan kongresini gerçekleştirdi.

 

Belde mahallesindeki cemiyet binasında yapılan seçimlere Batman ve ilçelerdeki gazeteciler yoğun ilgi gösterdi. Üç dönemdir Cemiyet Başkanlığını yürüten Arif Arslan, dördüncü kez başkanlığa seçildi.

 

Aday olmayı düşünmemesine rağmen ısrarlar üzerine yeniden başkanlığa aday olduğunu belirten Arslan, \"En büyük amacım cemiyete bağımsız bir yer kazandırmaktı. Bunu da başardık. Açıkçası yeniden aday olmayı düşünmüyordum. Ancak gazeteci arkadaşların isteğini kıramadım. Cemiyetimiz kurumsallaşma açısından iyi bir yere geldi. Bu başarı sadece bana ait değil, tüm yönetimimiz ve üyelerimizin başarısıdır. Birçok panel ve seminerlere imza attık. Batman basını kitabını ilk kez cemiyetimiz hazırladı. Yeni dönemde daha iyi çalışmalara imza atacağız. Tüm arkadaşlara katkılarından ötürü teşekkür ediyorum\" dedi.

 

Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti`nin yeni yönetimi ise şu isimlerden oluştu; \"Arif Arslan (Başkan), Yılmaz Ekinci, Nedim Arslan, Hamza Aydın, Ercan Arslan, Nihat Ekinci, Yusuf Uyanık\" oldu.

 

Cemiyetin üst delegeliklerine de Arif Arslan, Mustafa Seven, Nedim Arslan ve Yılmaz Ekinci seçildi. (Sezer İlbasan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir