• DOLAR 32.385
  • EURO 35.067
  • ALTIN 2326.35
  • ...
Aile Bakanı Selçuk görme engelli hafız Ravzanur ile ailesini ağırladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ravzanur’la birlikte aile fertleri 8 yaşındaki kardeşi Azranur, 15 yaşındaki ağabeyi Emirhan, annesi Rabia Koçaker ve babası Mehmet Koçaker’i makamında kabul eden Bakan Selçuk, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Ravzanur, küçüklüğünden beri hafız olmak istediğini belirterek, "Kendime güveniyordum. Kolayca yapabileceğimi biliyordum. Her ayeti 10'ar kez okuyorum. Sonra sırasıyla birleştiriyorum böylece ezberlemiş oluyorum." ifadelerini kullandı.

Bakan Selçuk, hayalinin hafız olmak olduğunu ve bunun için sürekli dua ettiğini söyleyen Ravzanur’a "Bizler için de dua et Ravzanur." dedi.

"Hafız annesi olmak büyük mutluluk" 

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, hafız annesi olmanın büyük bir mutluluk olduğunu ifade ederken; anne Rabia ise "Evlatlarımın her zaman güzel ahlak sahibi olmasını istedim. Çok şükür çocuklarımızı böyle yetiştiriyoruz." diye konuştu.

"Desteğinizi hep üzerimizde hissettik" 

İki çocuğu engelli maaşı alan anne Rabia Koçaker, Bakan Selçuk'un yanında olmaktan dolayı mutlu oldukları vurgulayarak, "En başından destekleriniz hep üzerimizde oldu. Ocakta kaynayan aşımızda başta Sayın Cumhurbaşkanımızın, sonra da sizlerin payı var. Allah sizden razı olsun." ifadelerini kullandı.

Ravzanur'un hayali Diyanet İşleri Başkanı olmak

Bakan Selçuk’un, çocuklara hayallerindeki meslekleri sormasının üzerine küçük kardeş Azranur milletvekili, abi Mehmet Cumhurbaşkanlığında avukat ve Ravzanur da Diyanet İşleri Başkanı olmak istediğini söyledi.(İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir