• DOLAR 32.355
  • EURO 35.633
  • ALTIN 2323.136
  • ...
"İlk bulgulara göre cinsel istismar yok"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Giresun’un Bulancak ilçesinde 5 gün önce kaybolan ve dün öğleden sonra cansız bedeni evine 7 kilometre mesafede dere içinde bulunan 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin ölümüne ilişkin, Giresun Valisi Enver Ünlü'den açıklama geldi.

Vali Ünlü, "Soruşturma başsavcılığımız tarafından yürütülüyor. Hepimiz çok üzgünüz. 7 yaşındaki bir evladımızı kaybettik. Ben de 3 tane kızı olan bir baba olarak konuşuyorum. Acımız büyük. Biz bu evladımızı yaklaşık 3 gün aradık. Her taşın altına baktık." dedi.

"CİNSEL İSTİSMAR YA DA CİNAYETTEN SÖZ ETMEK MÜMKÜN DEĞİL"

"İlk bulgularda çocuğumuzun kesici, delici veya ateşli silahla öldüğüne dair hiçbir bulgu ve hiçbir bilgi yok." diyen Ünlü, şöyle devam etti:

"Çok şükür herhangi bir ilk muayenede herhangi bir sıkıntı görülmüyor ama tabii sonucu Adli Tıp Kurumu'nun yazacağı göndereceği raporu sizlerle paylaşabilirim. Şu anda söyleyebileceğim bu kadar, adli soruşturma devam ediyor. O konuda herhangi bir şey söyleyemem. Bu konular gizlidir biliyorsunuz. Şu anda ilk bulgulara göre herhangi bir cinsel istismar, cinayetten söz etmemiz mümkün değil. Kesin sonucu adli tıp kurumun vereceği kat-i yazılı rapor belirleyecek."

Bu haberler de ilginizi çekebilir