• DOLAR 32.592
  • EURO 34.852
  • ALTIN 2504.318
  • ...
Hilvan'da karantinaya alınan alanlar dezenfekte edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Küresel bir salgın haline gelen ve birçok insanın hayatını kaybetmesine neden olan Coronavirus (Covid-19) salgını etkisini göstermeye devam ediyor.

 

Coronavirus salgınının ortaya çıktığı ilk günden itibaren ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde hijyen çalışmalarını sürdüren Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, vaka olduğu tespit edilen evler ve ortak kullanım alanlarını dezenfekte etmeye devam ediyor.

Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Saluca, Çığıllı ve Hacılar kırsal mahallelerinde birkaç kişide pozitif vaka olduğu duyurusu üzerine vaka sayısında yaşanacak artışın önüne geçmek için dezenfeksiyon çalışması başlatıldığı belirtildi.

Yapılan açıklamada, "İlçemizin salgından etkilenmemesi için var gücümüzle mücadele etmeye devam etmekteyiz. Son zamanlarda birkaç kırsal mahallemizde pozitif vakaya rastlanması üzerine vaka olduğu tespit edilen mahalleler dezenfekte edildi. İlçemizde yaşanan vaka sayılarındaki artışı düşürmek için hijyen kurallarına uyup dikkatli olmalıyız. Vatandaşlarımız evlerinde, ekiplerimizin de sahada göstermiş olduğu çabalar sonucu Covid-19 salgınının ilçemizde etkisini kaybedeceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir