• DOLAR 32.55
  • EURO 34.905
  • ALTIN 2433.28
  • ...
Midyat’ta engellilere tekerlekli sandalye desteği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Geçtiğimiz mayıs ayında Dünya Engelliler Haftası dolaysıyla Engeliler Derneği Başkanı Şükrü Baran’ı ziyaret eden Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, talep üzerine engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye temin edileceği sözünü vermişti.

Aradan geçen bir ay süre zarfında Başkan Şahin, bir kısmını belediye bütçesinden bir kısmını hayırseverlerin bağışlarıyla 40 tekerlekli sandalyeyi temin etti.

Midyat Belediye Başkanlığı bahçesinde Belediye Başkanı Veysi Şahin ve engelli yakınlarının katıldığı dağıtım töreninde tekerlekli sandalyeler engelli ve engelli yakınlarına teslim edildi.

Şahin, tekerlekli sandalyelerin bir kısmının hayırseverler tarafından karşılandığını, bir kısmının ise belediye tarafından satın alındığını söyledi.

Yeni tekerlekli sandalyelerine kavuşan engelliler, belediye yetkililerine ve hayırseverlere teşekkür etti. Engelli kardeşi için annesi ile birlikte tekerlekli sandalye almaya geldiğini belirten Şehmus Demir, “Bize tekerlekli sandalye verdikleri için çok mutluyuz.” diye konuştu.(İLKHA)













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir