• DOLAR 32.389
  • EURO 35.097
  • ALTIN 2326.831
  • ...
Seçime Son Günler (Tutum Ve Dengeler)
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bunları geçin camide namaz bile kılamıyoruz! Bide halkı kandıracaklar ya şeçim otobüsüne atıyorlar bi kürtçe parça iş tamam. Kahvehanelerde oturup bir çay bile içemiyoruz. Zaten şeçimlerin son günlerini sevemedim gitti. Adam iki-üç saat konuşur, tartışır partisini, savunur ama ağzından bir kere Allah ismi çıkmaz. Çıksa da ya partisine dua ediyordur yada muhalefete beddua... Artık son günler... Ne şehid olan kardeşlerimiz ne zulüm gören bacılarımız hiç biri akla gelmiyor. Allah bizi seçimlerin şerrinden korusun. Ve insanları sadece İSLAM ile şuurlandırsın...

Taha Narin / Bingöl - Yaş: 16

 

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir