• DOLAR 32.489
  • EURO 34.601
  • ALTIN 2483.753
  • ...
Gaziantep’te 120 bin kişinin yaşayacağı mahallede konut satışları başlıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

12 milyon metrekare alan üzerine kurulan Yamaçtepe Mahallesinde, Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan konutlarda incelemelerde bulunan Tahmazoğlu, konutların temmuz ayı içerisinde satışa sunulacağını belirtti.

Yaptığı incelemenin ardından açıklamalarda bulunan Tahmazoğlu, Şahinbey’in en gözde mahalleri arasında gösterilmeye aday bir yaşam alanı olarak dizayn edilen Yamaçtepe Mahallesi’nde çalışmaları devam ettiğini belirtti.

“Yamaçtepe Ormanında da düzenlemeler yapıyoruz”

Tahmazoğlu “Yamaçtepe şehrimizin batısında yer alan ve en yüksek kotta bulunan bir mahallemiz. Burç ve Yamaçtepe Ormanının arasında olması ve şehrin havasının batıdan gelmesi münasebetiyle yaşanılabilirlik noktasında en güzel yerlerden bir tanesi. Burada 12 milyon metrekare alanı imara açtık ve buradaki ilk konutları Şahinbey Belediyesi olarak biz yaptık. Müteahhitlerde hızlı bir şekilde ruhsat alıp inşatlara başlayacak. Alt yapı çalışmalarının bir kısmı tamamlandı kalan kısmı ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Aynı zamanda Yamaçtepe Ormanında düzenlemeler yapıyoruz. Bu bölgenin hem piknik ve spor alanı ihtiyacını karşılayacak ayrıca içerisinde gençlik kampı da bulunacak olan çok güzel bir yer olacak.” dedi.

“Bu mahalle Gaziantep’in en güzel mahallelerinden bir tanesi olacak”

Mahallenin asfalt çalışmasını yaptıklarını anımsatan Tahmazoğlu, “İnşaat faaliyetlerinin durumuna ve ihtiyaç durumuna göre çalışmalar devam edecek. Yamaçtepe’ye çok yoğun bir talep var. Temmuz ayı içerisinde buranın satışına başlayacağız. Burası Gaziantep’in en güzel mahallelerinden bir tanesi olacak. Konutlarımızın şimdiden Gaziantep’imize ve Şahinbey’imize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu. (İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir