• DOLAR 32.579
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2507.537
  • ...
HÜDA PAR’dan iş yerleri yanan Soraçan ailesine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Batman Merkez Turgut Özal Bulvarı’nda bulunan Soraçan Mağazası’nda meydana gelen yangın nedeniyle HÜDA PAR GİK üyesi Dr. Aydın Gök, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Şerif ve beraberlerindeki heyetle Mağaza Sahibi Hasan Açana ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek olay mahallinde incelemelerde bulundu.

Gök ve heyetini karşılayan Mağaza Sahibi Hasan Açan ve ailesi, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini belirttiler.

Soraçan ailesine üzüntülerini ileten Gök, “Batmanımız için çok önemli bir istihdam kapısı olan Soraçan alışveriş merkezinde maalesef çıkan yangın sonucu hemen hemen geriye sağlam bir şey kalmadı. HÜDA PAR camiası olarak hem geçmiş olsun dileklerimizi ilettik hem de üzüntümüzü belirttik.” dedi.

“Batman için büyük bir kayıp”

Alışveriş merkezinin Batman için bir istihdam kapısı olduğunu hatırlatan Gök, Hakikaten de zor ve büyük bir musibet. Bu musibet sadece Soraçan ailesi için değil, bütün Batman için büyük bir kayıp oldu. Yıllardır hizmet sektöründeler ve neredeyse 200e yakın personel istihdam etmekteydiler. Dolayısıyla burası çalışanların ailelerini de hesapladığımız zaman çok büyük bir kitlenin geçim kaynağıydı. İşçi kardeşlerimize de çok geçmiş olsun deliklerimizi ileterek yanlarında olduğumuzu bilmelerini istedik. Yetkililer de gerek Soraçan mağazasıyla ilgili gerek çalışanlarıyla ilgili duyarlı davranırlar diye düşünüyoruz. Allah Teâlâ’dan temennimiz, bütün sıkıntıların giderilmesini kolaylaştırmasıdır” dedi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir