• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
İYAD`tan CHP`li Vekile sert tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
AĞRI - İYAD Ağrı Şubesi Başkanı Nihat Aydın yaptığı açıklamada, CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler`e sert tepki gösterdi.


Güler`in `hastalıklı bir ruh yapısını` ortaya koyduğunu belirten Güler, \"Ortaçağ`da kalmış olması gereken ırkçılık illetinin Meclis çatısı altında dile getirilmiş olması en basit tabiriyle talihsizliktir. Konuşmanın yapıldığı ilk anda CHP`li ve MHP`li Milletvekillerinin bu hastalıklı ruh yapısını yansıtan konuşmayı alkışlaması da bir başka talihsizliktir\" dedi.


CHP Milletvekili Birgül Ayman Güler`le ilgili olarak, partisinin genel başkanının ve yetkili organlarının gerekeni yapacağına inandıklarını ifade eden Başkan Nihat Aydın, \"İnsanları etnik kökenlerine göre ayrıştırmaya çalışmak ve içinden geçmekte olduğumuz bu hassas günlerde, bu toprakların asli unsurlarını birbirlerine karşı kışkırtmak hiç kimseye fayda getirmez. Özellikle sorumluluk mevkisinde olanların konuşmadan önce bir kez daha düşünmesi gerekmektedir. Bu vesileyle CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler`i kınıyoruz ve sağduyulu davranmaya davet ediyoruz\" dedi. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir