• DOLAR 32.597
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2506.451
  • ...
Diyarbakır Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden Kızılay'a kan bağışı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü kampüsünde düzenlenen kan bağışı kampanyası, çalışanlar tarafından büyük ilgi gördü.

Yapılan kan bağışı kampanyası hakkında konuşan Diyarbakır Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Ertan Atalar, "Covid-19 pandemisi sürecinde her zaman kan bağışına ihtiyaç duyulan bu ortamda, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü çalışanları olarak kan bağışı yapmak suretiyle bu çağrıya cevap veriyoruz." dedi.

Atalar, "Belirttiğimiz gibi içinden geçtiğimiz pandemi sürecinden her zamankinden daha çok kan bağışına ihtiyaç var. Hastalarımızın şifa bulması için biz bu duyarlılığı gösterip Tarım ve İl Müdürlüğü çalışanları olarak kan bağışı yapmak için kan bağışı standında bulunuyoruz. Hastalarımıza şifa olmasını diliyoruz. Biz vatandaşlık görevimizi yerine getirmek suretiyle bir nebze de olsa insanların yardımına koşmayı amaçladık. İnşallah gayretlerimiz sonuç verir." ifadelerini kullandı.

Kan bağışının yapılması hususunda çağrıda bulunan Atalar, "Bir can çok önemlidir. Bu nedenle herkesin insanlık görevini yapmasını bekliyoruz ve bütün insanları kan bağışına çağırıyoruz. Bizler Tarım ve Orman İl Müdürlüğü çalışanları olarak kan bağışı çağrısına, kanlarımızı vererek destek olduk. Sizler de kan bağışı yapmaya var mısınız?" şeklinde konuştu.

Kızılay Güneydoğu Anadolu Kan Merkezi Bölge Müdürlüğü adına Koordinatör Mehmet Müjde ise, Bölge Müdürü Dr. Naif Yılmaz'ın başlatmış olduğu kan bağışı kampanyasına verdikleri destekten dolayı Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Ertan Atalara, İl Müdür Yardımcılarına ve İl Müdürlüğü çalışanlarına teşekkürlerini iletti. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir