• DOLAR 32.32
  • EURO 35.13
  • ALTIN 2294.916
  • ...
Korkutan Deprem İstanbul'da da hissedildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkez üssü Manisa'nın Saruhanlı ilçesi olan 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaklaşık 15 saniye süren deprem büyük paniğe neden oldu. Deprem çevre illerden ve ilçelerden de hissedildi.
Manisa'daki 5.5 şiddetindeki deprem Aydın'da da hissedildi

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde saat 10.21'de meydana gelen 5.5 şiddetindeki deprem Aydın'da da hissedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, saat 10.21 sıralarında Manisa'nın Saruhan ilçesinde 9.29 kilometre derinlikte 5.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Aydın ve ilçelerinde de hissedilirken, herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadığı öğrenildi.

depremin hemen ardından yazılı bir basın açıklaması yapan Manisa Valiliği şu bilgiler verdi:

"26.06.2020 tarihinde saat 10.21'de merkez üssü İlimiz Saruhanlı İlçesi Kumkuyucak Mahallesi olan 5,5 şiddetinde deprem meydana gelmiştir. Depremle ilgili Valiliğimize intikal eden herhangi bir hasar bulunmamakla birlikte, hasara yönelik tarama çalışmaları devam etmektedir."

Manisa'daki 5.5 şiddetindeki deprem İzmir ve Aydın'da da hissedildi

Manisa'da meydana gelen sarsıntı İzmir'in tüm ilçeleri, Aydın ve çevre illerde de hissedildi. Deprem sonrası panik yaşayan vatandaşlar binalardan dışarı çıktı.

BAKAN SOYLU'DAN DEPREME İLİŞKİN AÇIKLAMA!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu': Merkez üssü Manisa Saruhanlı, büyüklüğü 5.5 olan depremde Saruhanlı merkezde yapılan taramalarda şu ana kadar herhangi bir hasar tespiti ve ihbarı gelmemiştir. Kırsal taramalar devam etmektedir.' dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir