• DOLAR 32.517
  • EURO 34.851
  • ALTIN 2488.323
  • ...
BBDH 20 günde 82 hastaya anjiyo yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batman Bölge Devlet Hastanesi`nde 20 gün önce açılan Anjiyografi ünitesinde 82 hastadan 7`sine balon ve stent uygulaması yapılırken 75 hastaya ise, anjiyo işlemi yapıldı.

 

Daha önce Batmanlı vatandaşlar anjiyo için diğer illere giderken artık anjiyografi hizmetlerini Batman Bölge Devlet Hastanesi`nde alabiliyorlar.

 

Konuyla ilgili bilgi veren Batman Bölge Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Adnan Tuna, Bölge Hastanesi olarak yaklaşık 20 gün önce açtıkları Anjiyografi Ünitesinde kardiyoloji uzmanları tarafından 82 anjiyo ve stent yaptıklarını söyledi.

 

Anjiyo Ünitesinde 82 hastadan 7`sine balon ve stent uygulaması ve 75 hastaya ise, anjiyo işlemi yapıldığını belirten Tuna, hastanede yapılan anjiyolarını kardiyoloji ekibinden doktorlar Abdussamed Gülsüm, Abdulaziz Taş, Ziyayettin Aktop, Hacı Murat Güneş, Kamuran Tekin, Erdin Şimşek ve personel ile başarılı bir şekilde işlemlerin yapıldığını kaydetti.

 

İleriki zamanlarda hastanede bay-pass ameliyatlarında yapılacağını sözlerine ekleyen Tuna, \"Hastanemizde Anjiyografi Ünitesini hizmete açtığımızdan beri vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Uzman hekimlerle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için gerekli çabayı gösteriyoruz\" dedi.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir