• DOLAR 32.55
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2428.836
  • ...
Gercüş`te imza kampanyasına yoğun ilgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Memur-Sen Gercüş Temsilciliği tarafından \"Kamuda Kılık-Kıyafet Özgürlüğü İçin 10 Milyon İmza\" kampanyası kapsamında ilçenin değişik noktalarına imza stantları kuruldu. Değişik noktalara asılan pankartlarla, halk imza kampanyasına davet edilirken, vatandaşların, çağdışı bu yasağın kalkması için imza kampanyasına yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

 

Memur Sen İlçe Başkanı Şehmuz Önlü yaptığı açıklamada, \"Kamuda Kılık-Kıyafet Özgürlüğü için 10 Milyon İmza Kampanyası\" na Gercüş Memur-Sen İlçe Gercüş`te şu ana kadar 2120 imza topladıklarını belirtti.

 

Önlü, \"İlçemiz bu kampanya rekor düzeyde destek vermiştir. Bu kampanyaya imzaları ile destek veren tüm yürekli dostlara teşekkürlerimizi sunuyoruz. Umarım gelecek başörtüsü önündeki yasakların kaldırılacağı güzel günler olacaktır. İmza kampanyası sürecinde desteklerini esirgemeyen Eğitim Bir Sen İlçe Teşkilatı Başkanı Atilla Yaramış ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Sağlık-Sen İlçe Teşkilatı Başkanı Halil İbrahim Kaya ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Enfa-Der Gercüş Temsilciliğine ve emeği geçen tüm kişilere şükranlarımı sunuyorum\" dedi. (Mehmet Mikyas-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir