• DOLAR 32.553
  • EURO 34.889
  • ALTIN 2426.89
  • ...
Viranşehir Milli Eğitim Müdürü`nden tatil tavsiyeleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLURFA - Viranşehir ilçesinde öğrenciler karne sevinci yaşarken İlçe Eğitim Müdürü Ömer Sağır; İlke Haber Ajansı`na açıklamalarda bulundu.

 

Viranşehir`de 190 okulda yaklaşık 60 bin öğrencinin eğitim gördüğünü ifade eden Müdür Ömer Sağır, \"İlçe merkezine ise 7 anaokulu, 18 ortaokul ve 12 lise eğitim vermektedir. Okul yapma çalışmalarımız da aralıksız devam etmektedir\" dedi.

 

Tatile giren öğrencilere tavsiyelerde bulunan Müdür Ömer Sağır, \"Öğrencilerimize tavsiyemiz tatil boyunca bol bol dinlenip kitap okumalarıdır. Kitapla kültürel olarak kendilerini geliştirmeleridir\" ifadelerini kullandı.

 

Velilere de çağrıda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü, \"Velilere, çocuklarına yakınlık göstermelerini ve düşük not nedeni il cezalandırmamalarını tavsiye ediyoruz. Çocuklarımızın ahlaki yönden yetişmesi ve eğitimlerinde başarılı olması için bu şarttır. Biz, ana-babalar ve eğitimciler çocuklarımıza yakın ilgi ve alaka göstererek onlara yardımcı olmalıyız. Çünkü çocuklarımız geleceğimiz ve her şeyimizdir\" dedi.

 

Öte yandan bin 235 derslikte bin 483 öğretmenin hizmet verdiği ilçede 700 yeni dersliğe ve 947 eğitmene ihtiyaç var. (Sabri Acet - İLKHA )

Bu haberler de ilginizi çekebilir