• DOLAR 32.52
  • EURO 34.888
  • ALTIN 2435.944
  • ...
Bırakın Artık Bu Oyunları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Her yerde olduğu gibi peygamber efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) in kutlu doğumunu kutlamak için Adıyaman`da da bu hazırlıklar yapılmış. Ama bu hazırlıkların yapılması bazı kesimleri rahatsız etmiş ki! Olmaması gereken olaylar hadise bulmuş.

 

İki peygamber sevdalısı İ. Y ve M. Y`nin Cuma namazı çıkışında afiş astıkları ve el ilanları dağıttıkları için polis tarafından suçluymuş gibi hesaba çekilmeleri gerçekten de çok garip. Daha el ilanı dağıtma izni var mı yok mu? Sorulmadan kimlik, iş, adres vs. sanki bu adamlar aranıyormuş gibi bir anlam çıkıyor ortaya. Ben de o polislere cevap niteliğinde şunları söylüyorum.

 

Bundan kısa bir süre önce bir kısım insanlara silahlarını bırakıp dağdan inmeleri karşılığında beraber kardeşçe yaşayacaklarını söylerken, nezarethanedeki gazete yazarlarımıza şimdiki polislerin eskileri gibi olmadığını, cezaevlerindeki işkence vb. şeylerin geride kaldığını ve İslam`a düşman olmadığınızı söylerken, Kur`an ve peygamber sevdalılarına karşı yürüttüğünüz bu düşmanca tavırlar gerçekten de düşündürücü. Sizin amacınız ne? Sizler gerçekten de İslam`a düşman mısınız? Yok, eğer değilseniz bu tavırlarınız ve yaptıklarınız da ne oluyor? Bunu gerçekten de anlayamadım. Ama şunları söyleyeyim ki; eğer gerçekten de İslam`a karşı oynuyorsanız bu oyunları, bizler yani peygamber sevdalıları ne olursa olsun bu davamızdan, peygamber aşkımızdan vazgeçmeyeceğiz. Kimse de bizi bu davamızdan alıkoyamayacaktır. Bunu öylece bilin.

 

Tarih: 1 Nisan 2011
Nizameddin Semsuri / Adıyaman - Yaş: 21

 

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir