• DOLAR 32.386
  • EURO 35.098
  • ALTIN 2326.487
  • ...
Diyarbakır’da asfaltlama çalışmaları devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bağlar Belediyesi, ilçenin yeni ve gelişen yüzü olan Bağcılar Mahallesi’ni Şanlıurfa yoluna bağlayan caddede 2 bin ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar, teknolojik imkanlar kullanılarak gerçekleştirilirken, yapılan çalışmalarla araç ve yaya kullanım konforunu artırarak vatandaşın rahat ulaşımının sağlanması amaçlanıyor.

Asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Bağcılar Mahallesi ile Şanlıurfa yolunu birbirine bağlayan caddeyi kullanışlı hale getirerek uzun yıllardır ulaşımda yaşanan sıkıntıya son verdiklerini söyledi.

Pandemi sürecinde hizmetleri aksatmayarak üç buçuk ayda 35 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdiklerini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,” Şanlıurfa yolu ile bağlantıyı sağlayan caddemizi modern hale getirdik. Uzun ömürlü ve kaliteli asfaltlama hizmetleriyle Bağlar’ımızı aydınlık yarınlara taşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yeni Tip Coronavirus (Covid-19) salgınının Türkiye’de görülmeye başladığı mart ayından sonra geride kalan üç buçuk ayda ilçede 35 bin ton asfalt serimi yaptıklarını belirten Beyoğlu, uzun ömürlü ve kaliteli olan bazalt taşı asfaltı ile Bağlar’ın alt yapısını sağlamlaştırmayı amaçladıklarını kaydetti. Beyoğlu, “Bağlar’ımızın yarınları çok daha güzel ve aydınlık olacak. Bunun için gece gündüz demeden tevazu,samimiyet ve gayretle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir