• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Şanlıurfa’da 4’ü kırsal mahalle 37 yerleşim yeri karantinaya alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa’da da haziran ayı başlarında uygulanan normalleşme süreci ile birlikte maske kullanımının azalması ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilmemesinden dolayı Covid-19 vakalarında yaşanan artış devam ediyor.

İl Hıfzıssıhha Kurulu'nun aldığı kararla karantinaya alınan yerleşim yerlerine yenileri eklenirken, karantina süresi sona eren bazı yerleşim yerlerinde ise, karantina uygulaması sonlandırıldı.

İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla; Haliliye İlçesi Bakımlı Kırsal Mahallesi Beyaztaş Sokaktaki ilgili bina ve Bakımlı (Kırsal) Mahallesi Bakımlı Sokaktaki ilgili bina, Eyyübiye İlçesi Payamlı Kırsal Mahallesi Tülharabesi Sokak, Suruç İlçesi Uysallı Kırsal Mahallesi Şahinler Sokaktaki ilgili bina ile Eyyübiye, Haliliye, Karaköprü, Siverek, Suruç ve Viranşehir ilçelerindeki 33, toplamda ise 37 yerleşim yerinin karantinaya alındığı açıklandı.

Aynı kararla, 14 gündür karantina tedbiri uygulanan; Hilvan İlçesi Kepirhisar Kırsal Mahallesi ile Haliliye, Karaköprü, Eyyübiye, Siverek ve Viranşehir ilçelerinde 12 yerleşim yerinde, yeni vaka çıkmaması durumunda karantina tedbirinin 23 Haziran 2020 tarihi itibariyle sonlandırılmasına karar verildiği belirtildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir