• DOLAR 32.393
  • EURO 35.087
  • ALTIN 2326.28
  • ...
Örnek oturma düzenleriyle takdir toplayan kadınlara hediye
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Salgının etkisini yitirmesi için insanların kurallara uyması gerektiğine dikkat çeken örnek kadınlar, temel ihtiyaç ürünleri ve dezenfekte paketi hediye eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'na teşekkür etti.

"Canımız sıkılıyor bu yüzden her gün buraya geliyoruz. Ama burada otururken de kurallara riayet ediyoruz" diyen kadınlar, kurallara herkesin dikkat etmesi gerektiğini vurguladı.

Diyarbakır Merkez Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu tarafından hazırlanıp gönderilen hijyen paketleri belediye ekipleri tarafından kadınlara takdim edildi.

"Salgınla mücadelede olması gereken kare budur"

Kadınların örnek tutumunun Coronavirus ile mücadelede tüm insanlar için ders niteliğinde olduğunu belirten Beyoğlu, "Bu resmi gördüğümüzde çok etkilendik. Türkiye'mizin ve Sağlık Bakanlığımız olmak üzere tüm kurumları ve imkanlarıyla başarıyla yürütmüş olduğu mücadelede olması gereken tablo bu. Eli öpülesi annelerimizin bu duyarlı davranışı aynı zamanda Diyarbakır'ımız ve Bağlar ilçemiz için de anlam ifade ediyor. Hem kendilerini tebrik ettik hem de jest niteliğinde hediyeler takdim ettik. Herkes bu kadınlarımız gibi sorumluluk sahibi olursa inşallah bu zor günleri yakın zamanda atlatırız." dedi.(İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir