• DOLAR 32.369
  • EURO 34.975
  • ALTIN 2325.427
  • ...
Gaziantep'te dolandırıcılık ve gasp zanlısı 3 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, Şehitkamil ilçesi Güzelyurt Mahallesi'nde bir kişiyi öldürmekle tehdit ederek cep telefonunu gasp eden şüpheli ile Boyno Mahallesi'nde markete giden bir çocuğun parasını zorla alan şüphelinin, gözaltına alındığı ve emniyetteki işlemlerinin ardından 2 şüphelinin de mahkemeye çıkarılarak tutuklandığını açıkladı.

Ayrıca, kuyumcuyu dolandıran şüpheli bir şahsın Asayiş Şube Müdürlüğünün yaptığı çalışmalar sonucu yakalandığı belirtildi.

Açıklamada, "Şahinbey ilçesinde 08 Haziran 2020 günü kuyumcuda meydana gelen dolandırıcılık olayı ile ilgili olarak yapılan araştırmada, Şüpheli şahsın işyeri sahibini arayıp altın almak istediğini söyleyerek pazarlık yaptığı, anlaştıktan sonra işyeri sahibinin hesabına internet bankacılığı yoluyla para gönderdiğine dair ekran görüntüsü yolladığı, başka bir şahıs yönlendirerekte altınları aldırdığı ve parayı göndermeyerek işyeri sahibini yaklaşık 14 bin TL dolandırdığı tespit edilmiştir. Yapılan çalışmalar sonrası olayı gerçekleştiren 1 şüpheli şahıs yakalanmış, çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanmıştır." denildi.

Öte yandan, Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 19 Haziran'da kentte gerçekleştirilen denetimlerde, 93 şüpheliye uyuşturucu bulundurmak, kullanmak ve ticaretinden, 16 şüpheliye hırsızlık suçundan yasal işlem yapıldığı ve 76 aranan şahısın yakalandığı belirtildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir