• DOLAR 32.518
  • EURO 34.953
  • ALTIN 2431.099
  • ...
Şanlıurfa’da 27 yerleşim yeri karantinaya alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye genelinde olduğu gibi Şanlıurfa’da da haziran ayı başlarında uygulanan normalleşme süreci ile birlikte maske kullanımının azalması ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilmemesinden dolayı Covid-19 vakalarında yaşanan artış devam ediyor.

İl Hıfzıssıhha Kurulu'nun aldığı kararla karantinaya alınan yerleşim yerlerine yenileri eklenirken, karantina süresi sona eren bazı yerleşim yerlerinde ise, karantina uygulaması sonlandırıldı.

İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla; Eyyübiye, Haliliye, Karaköprü, Suruç ve Viranşehir ilçelerindeki 27 yerleşim yerinin karantinaya alındığı açıklandı.

Aynı kararla, 14 gündür karantina tedbiri uygulanan Birecik ilçesi Bentbahçesi Kırsal Mahallesi, Siverek ilçesi Erbey Kırsal Mahallesi ile Deveboynu mezrası, Siverek İlçesi Erbey (Kırsal) Mahallesi Eski Geçit Mezrası ile Birecik, Eyyübiye, Haliliye, Karaköprü, Siverek ve Viranşehir ilçelerindeki 8 yerleşim yeri, yeni vaka çıkmaması durumunda karantina tedbirinin 20 Haziran 2020 tarihi itibariyle sonlandırılmasına karar verildiği belirtildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir