• DOLAR 32.602
  • EURO 34.831
  • ALTIN 2494.772
  • ...
Şanlıurfa Viranşehir'de sınavlardan önce okular dezenfekte edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Viranşehir Belediyesi bugün, hafta sonu yapılacak Liselere Giriş Sınavı (LGS) nedeniyle birçok sınav merkezinde temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları başlattı.

Viranşehir Belediyesi Sağlık Müdürlüğüne bağlı dezenfeksiyon ekiplerince yapılan çalışmalarda, okulların giriş kapısından, kapı kollarına, merdivenlerden korkuluklara, masa ve sıralara kadar öğrencilerin temas edebileceği her alan titizlikle dezenfekte edildi.

İlçe merkezi ve mahallelerdeki sınav salonlarında yürütülen dezenfeksiyon çalışmaları hakkında bilgi veren Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım, "Viranşehir Belediye Başkanımız Sayın Salih Ekinci'nin talimatıyla, sınava girecek olan öğrencilere en sağlıklı ve güvenilir ortamda sınava girmeleri için çalışma yürütüyoruz." dedi.

Yıldırım "Hafta sonu tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de Liselere Giriş Sınavı yapılacak. Gençlerimize girecekleri sınavda başarılar ve sağlıklı bir ömür diliyorum." ifadelerini kullandı.

Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yağan, "Viranşehir Belediye Başkanı Sayın Salih Ekinci'ye teşekkür ederim. İlçe merkezi ve kırsalında sınava girecek tüm okullarda dezenfekte çalışmasını yaptılar ve sınav gününde sınava girecek öğrencilere ve velilere su dağıtacağı için de ayrıca teşekkür ederim." dedi. (İLKHA)










Bu haberler de ilginizi çekebilir