• DOLAR 32.591
  • EURO 34.823
  • ALTIN 2507.188
  • ...
Adıyaman Valisi Çuhadar: "Görev süresince ulaşılamayan bir vali olmayacağız"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Düzenlenen törenle görevine başlayan Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Adıyaman'da görev yaptığı süre içerisinde yoksullukla mücadele, istihdamın artırılması, gençlerin milli ve manevi değerlerine sahip bir nesil olması için gayret sarf edeceğini belirtti.

Bugün itibariyle göreve başlayan Çuhadar, görev süresi boyunca halkla istişare halinde olacağını dile getirerek, "Nasıl bir vali olacağız? Görev süresince ulaşılamayan bir vali olmayacağız, bunun sözünü veriyoruz öncelikle. Halkla birlikte karar alma sürecinde halkımızla istişare ederek, bilgilendirmeler yaparak kesintisiz bir şekilde icraatlarımıza devam edeceğiz inşallah. Önceliklerimizden birincisi Adıyaman ismini her zaman her yerde duyurmak, öne çıkarmak, hak ettiği değere ulaştırmak için etkin çaba göstermek olacak. Tabi tek başımıza yapabileceğimiz bir iş değil, ekip çalışması olarak gerçekleştireceğimiz bir konudur. Adıyamanlı hemşerilerimizin can, mal güvenliğiyle, kamu sağlığı öncelik vereceğimiz hususlar olacaktır. Bu bağlamda Covid-19'la ilgili tedbirler aksatılmadan uygulanmaya devam edebilecek ve yayılmayı önleyici ek tedbirler gerekirse değerlendirilecektir." dedi.

"Ailenin korunması önceliklerimiz arasında olacak"

Çuhadar, ailenin önemine vurgu yaparak ailenin korunması ve dağılmasını önleme adına gerekli tüm girişimlerde bulunacaklarını belirterek şöyle devam etti:

"Önceliklerimiz arasında gençlerimiz ve sevgili yavrularımızın iyi yetiştirilmesi bulunmaktadır. Ülkemizin geleceği gençlere yatırım alanında çalışmalar yapılacak, milli ve manevi değerlerine bağlı gençlik yetiştirmek için projeler yürütülecektir. Yoksullukla mücadele ve istihdam imkanlarının artırılması için Adıyaman'ın dinamikleri gözden geçirilecek ve konu hep gündemimizde olacaktır. Turizm projeleri bir diğer önceliğimiz olacaktır. Bunu diğer bölge illeriyle birlikte değerlendirecek bir bütün olarak ele alma çalışmaları yapılacaktır. Önceliklerimiz arasında ailenin korunması, yaşlıların, engellilerin, şehit yakınlarının ve gazilerimizin ihtiyaçlarının karşılanması boynumuzun borcu olacak ve kapımız her daim sonuna kadar onlara açık olacaktır. Biz Adıyaman'a bıkmadan usanmadan hizmet etmeye talibiz." ifadelerini kullandı.(İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir