• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Van kaliteli, konforlu ve güvenli yollara kavuşuyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Trafik yoğunluğunun her geçen gün arttığı İpekyolu ilçe merkezinde, yol çalışmalarını aksatmadan sürdüren İpekyolu Belediyesi, çalışmalarını merkezle sınırlı tutmayarak, kentin arka mahallelerinde de sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde; Halilağa ve Selimbey Mahallesi bağlantısı, Selimbey Mahallesi Fedakar Sokak, Buzhane Mahallesi  Zambak 3’üncü Sokak,  Selimbey Mahallesi Uysal Çıkmaz Sokaklar, Vali Mithatbey Mahallesi  Yukarı Norşin Camii önü yol açma ve yapım çalışmaları, Halilağa Mahallesi Eski Kale Caddesi Zambak 1’inci Çıkmaz, Hafıziye Mahallesi Nanyemez Baba Camii yanındaki çıkmazda, Hafıziye Mahallesi’nde, Uzun Sokak’ı Gölbaşı Caddesine bağlayan alanlarda yol yapımları tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulmuştu. Yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam eden İpekyolu Belediyesi bu hafta ise Buzhane Mahallesi Zümrüt 2 ve 3’üncü, Sümen Sokaklar ’da 2 bin 100 metrelik çıkmaz sokakların yapımına başlarken, Bahçıvan Mahallesi Meçhul Asker Çıkmaz Sokak da trafiğe açıldı.

İmarda mevcut ancak yıllardır açılmayan çıkmaz sokakları açarak, vatandaşların mağduriyetini giderdiklerini belirten İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirterek; “Yol medeniyet demektir. Yol yapım çalışmalarımızı sürdürürken vatandaşlarımız ve mahalle muhtarlarımızla istişarede bulunarak, onların görüş ve önerileri doğrultusunda ihtiyaca binaen yolların yapımına başlıyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde İpekyolu ilçemizde çıkmaz sokak olarak adlandırılan tek bir yol kalmayacağı gibi, asfalt serim, parke taşı döşeme ve stabilize yol yapım çalışmalarımızla İpekyolu’nda yeni bir dönem başlatıyoruz.” dedi. (İLKHA)

 













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir