• DOLAR 32.326
  • EURO 35.113
  • ALTIN 2303.134
  • ...
Mardin Umut Kervanından “kurban bağışı” çağrısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Mardin merkez Artuklu ve Yeşilli ilçe merkezlerinin yanı sıra bağlı kısal mahallelerdeki fakir, yetim ve muhtaçlara çeşitli yardımlarda bulunan Umut Kervanı, yardım faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.

 

Ramazan ayı içerisinde binlerce kişiye ayni ve nakdi yardımların yanı sıra kırmızı et, gıda, giyim ve ev eşyası yardımda bulunan Mardin Umut Kervanı, ihtiyaç sahiplerinin yüzlerinin gülmesi için hayırseverlere “kurban bağışı” çağrısında bulundu.

Fatih Akman

“Gün içerisinde onlarca aileye gıda paketi ulaştırdık”

Hayırseverlerin desteği ile gün içerisinde onlarca aileye gıda paketi ulaştırdıklarını kaydeden Mardin Umut Kervanı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Akman, “Mardin Umut Kervanı olarak sahadaki çalışmalarımıza durmadan devam ediyoruz. Ramazan ayı, hem bizim hem de muhtaç kardeşlerimiz açısından çok bereketli geçti. Hemen hemen her gün bir koşuşturmanın, çalışmanın, faaliyetin içerisindeydik. Ramazan ayından sonra da çalışmalarımız kaldığı yerden devam etti ve 2020 Haziran ayı içerisinde onlarca muhtaç kardeşimize gıda paketi ulaştırdık, ulaştırmaya da devam ediyoruz. Fakir, muhtaç, yetim ve yardıma muhtaç ailelerimize gıda paketlerimizi dağıtıp elimizden geldiğince yardımlarımızı yapmaya devam ediyoruz.” dedi.     

“Vekâlet yoluyla kurbanlarınıza talibiz”

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla kurban bağışlarını da almaya başladıklarını kaydeden Akman, şöyle dedi:

“Kurban Bayramı’na hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bizlere destek veren hayırseverlerimize şimdiden Allah razı olsun diyoruz. Daha önce bize kurban bağışında bulunan hayırseverlerimizin bizleri tekrar tercih etmelerini bekliyoruz. Gözleri yolumuzda olan ve yıl boyu kırmızı et yemeyen ailelerimiz var. Bizler inşallah bayramda hayırseverlerin bağışladığı kurbanları nezih bir ortamda kesip, paketleyip muhtaç ailelerimize ulaştıracağız. Yardım almak için bize başvuruda bulunan muhtaç ailelerimizin sayılarının çok yüksek olduğunu belirtmek istiyorum. Bu vesile ile bizi dinleyen ve izleyen hayırsever kardeşlerimizin bunu göz önünde bulundurmalarını istiyoruz. Hayırseverlerimizden gelen kurbanları kestikten sonra paylara ayırarak yıl boyunca sofralarında et görmeyen yetimlerin, ihtiyaç sahiplerinin sofralarına kurban etlerini ulaştırarak bayramda yüzlerinin tebessüm etmesine ve sevinçlerine ortak olmak istiyoruz. Muhtaç ailelerimizin gözlerini yollarda bırakmayacağız ve gereken yardımları kendilerine ulaştıracağız inşallah. Bir kez daha şu çağrıyı yapıyorum: Vekâlet yoluyla kurbanlarınıza talibiz. Desteklerinizi esirgemeyin, siz bize destek olun, biz de sizin emanetlerinizi fakirlere ulaştıralım. Rabbim, şimdiden yapacağınız yardımları izzeti dergâhında kabul etsin inşallah.” (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir