• DOLAR 32.484
  • EURO 34.853
  • ALTIN 2475.096
  • ...
10 milyon imza kampanyası` devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Sağlık-Sen Şube Başkanı Zahir Seven "Kamuda kılık-kıyafet özgürlüğü için 10 milyon imza kampanyası" ile ilgili basın açıklaması yaptı.
 
Memur-Sen Konfederasyonu olarak 30 Kasım 2012`de Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) önünde yapılan eylemle başlatılan "Kamuda Kılık-Kıyafet Özgürlüğü İçin 10 Milyon İmza Kampanyası"nın tüm ülke genelinde devam ettiğine dikkat çeken Seven, "Kurulduğu günden beri hak ve özgürlükler için mücadele eden Memur-Sen Konfederasyonu, kamu görevlilerine dayatılan çağdışı kılık kıyafet yasakları ile başörtüsü yasağının kaldırılması için mücadelesine devam etmektedir" dedi.
 
Sağlık-Sen Batman Şubesi olarak Bölge Devlet Hastanesi`nde "Kamuda Kılık-Kıyafet Özgürlüğü İçin 10 Milyon İmza Kampanyası"na destek amacıyla imza standı kurulduğu bilgisini veren Seven, "İmza Kampanyasına yoğun bir şekilde katılım sağlayan sağlık çalışanları, kamuda kılık kıyafet yasaklarının sona ermesi ve serbest kıyafet uygulamasına geçilmesine de destek verdiler" ifadelerini kullandı.
 
Açıklamanın sonunda Seven, "Sağlık-Sen Batman Şubesi, kamuda kılık kıyafet yasağının sona ermesi ve başörtüsü önündeki engellerin kaldırılması için Memur-Sen Konfederasyonu ile birlikte sonuna kadar mücadelesini sürdürecektir" dedi. (Veysi Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir