• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Siyonist İsrail Askerleri Filistinli Kızı Katletti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Filistin Enformasyon Merkezi`nin El-Halil kentindeki El-Ehli Hastanesi`nden edindiği bilgiye göre 23 yaşındaki Lübna Haneş, El-Urub Fakülteci girişinde başına isabet eden kurşunla hayatını kaybetti. Filistinli bir genç kız ile bir gencin de hastaneye yaralı olarak getirildikleri ifade edildi.

Görgü tanıkları, Siyonist işgal askerlerini taşıyan sivil bir aracın fakülte önünden geçerken araçtan kalabalığa ateş açıldığını ve ardından kampın girişinde Filistinli gençlerle işgal güçleri arasında şiddetli çatışmaların yaşandığını söyledi.

Hastane kaynakları ise olay yerinden geçmekte olan bir aracın içinden bir Siyonist gaspçının M16 türü tüfekle Filistinlilerin üzerine ateş açtığını ve başına kurşun isabet eden Lübna Haneş`in ağır yaralı olarak hastaneye getirildiğini fakat kurtarılamadığını açıkladı.

Bu arada, geçtiğimiz günlerde işgal altındaki Batı Yaka`nın Beytlahim kentinde kurulu Ayide Mülteci Kampı`nda çıkan çatışmalarda yaralanan 15 yaşındaki Filistinli genç Salih El-Ammarin`in hayatını kaybettiği bildirildi.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin Filistinli gencin ailesinden edindiği bilgiye göre, El-Izze Mülteci Kampı`ndan Salih El-Ammarin`in geçtiğimiz günlerde Ayide Mülteci Kampı`nda çıkan çatışmalar sırasında ağır yaralandığını ve bugün (23 Ocak Çarşamba) vefat ettiğini söyledi.

Aile, El-Ammarin`in Kudüs`teki Haddasah Ein Kerem Hastanesi`nde tedavi görmekte olduğunu ve başından birkaç kez ameliyat edildiğini fakat kurtarılamadığını açıkladı. 

FEM

Bu haberler de ilginizi çekebilir