• DOLAR 32.476
  • EURO 34.846
  • ALTIN 2474.068
  • ...
3 Bakan deprem bölgesinde
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile bakanlar Süleyman Soylu ve Murat Kurum, deprem bölgesinde incelemelerde bulunmak üzere Bingöl'e geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ve bakanlar Soylu ile Kurum'a Bingöl Havalimanı'nda brifing verildi. Oktay, brifingin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: "Tüm bakanlıklarımızla, yereldeki yöneticilerimizle ekip olarak buradayız. Ne gerekiyorsa yapılacaktır, yapılmaktadır. Biz de fiilen gidip, bizzat yerinde göreceğiz. Yapılması ve alınması gereken kararlar varsa da yine birlikte alıyor olacağız. Yaraları bir an önce saracağız inşallah."

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: "Köy ve mezralarımızın her birini yerinde kontrol ediyoruz. Karlıova ve köylere 1300'ün üzerinde çadır şu an ulaştı."

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: "90 ekiple hasar tespit çalışmalarımız fiilen başlamıştır. Tamamlanana kadar devam edecektir."

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: "46 artçı depremimiz var. Bunlardan 2'si 4'ün üzerinde depremler. Bunlar normal. Bunlar yine azalarak devam edecek."

Bu haberler de ilginizi çekebilir