• DOLAR 32.365
  • EURO 35.043
  • ALTIN 2325.366
  • ...
​Bağlar Belediyesi tıkanan gölü açarak mahalleye bir yol kazandırıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şehir merkezi ve kırsal yerleşim yerlerine yönelik hizmet seferberliğini sürdüren Bağlar Belediyesi hafta sonunda da mesai yaparak Top Yolu Mahallesinde tıkanan göleti açarak Molla Ali Mahallesi ve mezralarına yeni yollar kazandırdı.

Bu hafta sonu belediye ekipleri önce Karacadağ bölgesinde yer alan Top Yolu Mahallesinde tıkanan su göletini açtı, ardından da aynı bölgede bulunan Molla Ali Mahallesi ve mezralarına yeni yollar kazandırdı.

Vatandaşların şikâyeti üzerine Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu tarafından görevlendirilen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Top Yolu Mahallesine gelerek tıkanan göleti iş makinelerinin yardımıyla açarak yeniden vatandaşların hizmetine sundu.

Sorunun çözülmesinden bir hayli memnun kalan mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri, yapılan hizmet ve gösterilen yakın ilgiden dolayı Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve belediye ekiplerine teşekkür etti.

Bağlar Belediyesi ekipleri, Molla Ali Mahallesinde ve bu mahalleye bağlı mezralarda başlatılan yeni  yol çalışmalarını tamamlayarak  yıllardır yaşanan ulaşım ve yol sorununu çözüme kavuşturdu.

Yol sorunundan dolayı yıllardır sıkıntı yaşadıklarını belirten vatandaşlar, "Oluşan çukur ve çamurdan dolayı araçlarımızla burada giremiyor ve yürüyemiyorduk. Allah razı olsun Bağlar Belediye Başkanımız Hüseyin Beyoğlu kısa zamanda sorunumuzu çözdü. Yeni yolumuza kavuştuk. Kendisine çok teşekkür ediyoruz " ifadelerini kullandı. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir