• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
`Sünnet-i Seniyye Aramızda Hayat Bulsun`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR- Hz Muhammed`in dünyaya teşriflerinin 1434. Yılı münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Tesettüre Çağrı Platformu Başkanı Mehmet Duyu, alemlere rahmet, Ahmed, Muhammed-Mustafa`nın mubarek viladet gecesi olan Mevlid Kandili`ni tebrik ederek, tüm İslam alemi için hayır, bereket, rahmet ve kurtuluşlar getirmesini diledi.
 
"Bu gün yeryüzü bu mübarek zatın öğretilerinden ve sünnet-i seniyyesinden mahrum olduğu için, özellikle Müslümanlar olarak bu kutlu elçinin yol gösterici rehberlik bildirgelerinden uzaklaştığımız için insanlık kan ağlıyor" diyen Duyu, kandil mesajında zulümün, hakaretin, ifsadın ve ahlaksızlığın her tarafta kol gezdiğine dikkat çekerek, küfür ehlinin her tarafta Müslümanların dağınıklığını fırsat bilerek her gün bir İslam diyarını işgal ettiğine vurgu yaptı.
 
İşgalcilik faaliyetlerinin, Müslüman ülkeler tarafından da destek bulduğuna dikkat çeken Duyu, Kandil mesajını, "Rabbim bu mübarek gün ve geceler hürmetine İslam Alemi`ne uyanma, şuurlanma ve kardeşlik bağıyla bağlanma ve vahdeti bulmayı yek vücut olmayı nasip ve müyesser eylesin. Kurtuluş reçetesi olan Mubarek Kur`an-ı Kerim ve Sünnet-i Seniyyenin aramızda hayat bulmasını ve hayatımıza yön vermesini" temennisi bitirdi. (Osman İçli-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir