• DOLAR 32.57
  • EURO 34.782
  • ALTIN 2489.872
  • ...
Manevi destek böyle mi sağlanır?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DOĞRUHABER

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen konserler tepki çekti. Pandemi sürecinde zorlu günler geçiren topluma destek olmak amacıyla düzenlendiği ifade edilen 'İstanbul Yeditepe Konserleri' 'manevi destek böyle mi olur?'  dedirtti. Konserlerde yer verilen 'sanatçı'ların kıyafet ve yaşam tarzları de ahlaki açıdan olumsuz örnek olduklarından dolayı eleştirildi.

60 'SANATÇI'YA YER VERİLECEK!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı bir ay sürecek 'İstanbul Yeditepe Konserleri'nin yapılacağını duyurdu. İlk konser ise geçtiğimiz salı günü yapıldı. Her akşam düzenlenecek konserlerde 60 'sanatçı'nın yer alması planlanıyor. Sosyal medya üzerinden canlı yayınlanan konserlerde ilk 10 gün hangi sanatçıların sahne alacağı da belirlendi. İlk gün Ajda Pekkan'a ikinci gün ise Sibel Can'a konser yaptırıldı.

MİLLET AHLAKSIZ KONSERLERE İLGİ GÖSTERMEDİ

İletişim Başkanlığının sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanan konserlerin ilgi görmediği de görüldü. İletişim Başkanlığı'nın ilgi görmeyen, kıyafet ve yaşantılarıyla adeta milletin değerlerine savaş açan 'sanatçı'lara konserlerde yer vermesi tepkilere neden oldu. Milletin milli ve manevi değerlerini hiçe sayan kişililiklerin milletin önüne, milletin parasıyla çıkarılması da tepkilerin odak noktasını oluşturdu. Yanlış politikalar sonucu toplum giderek ahlaki olarak yozlaşırken buna hükümetin çanak tutması da yanlış bulundu.

SAHNE ALANLARIN ÜCRETLERİ DUDAK UÇUKLATTI

Cumhurbaşkanlığı tarafından konserlerde yer verilen 'sanatçı'ların geçmiş konserlerinde aldıkları ücretler de dudak uçuklatır cinsten. Pandemi sürecinde birçok kişinin işsiz kaldığı, yardıma muhtaç kaldığı Türkiye'de hükümetin bir saatlik konsere 200-300 bin lira alan 'sanatçı'lara konser yaptırması kamuoyunda yankı uyandırdı. 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir