• DOLAR 32.603
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2503.736
  • ...
Ağrı merkezli uyuşturucu operasyonu: 15 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İl Emniyet Müdürlüğü, Ağrı merkezli olmak üzere Ağrı ve Van'da uyuşturucu ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik operasyon başlattı.

Başlatılan operasyonda, 36 kişi hakkında uyuşturucu madde ticareti yapma veya uyuşturucu madde kullanma nedeniyle işlem yapıldı.

Konu ile ilgili Ağrı Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Suç organizasyonlarının deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, 5 Haziran tarihinde Ağrı İl merkezli, Doğubayazıt ilçesi ve Van ili'nde uyuşturucu madde ticareti yapan 16 şüpheli şahsa yönelik Polis Özel Harekat unsurları ve narkotik madde arama köpeklerinin katılımları ile eş zamanlı uyuşturucu operasyonu icra edilmiştir." denildi.

Açıklamanın devamında, "Soruşturma sürecinde ve eş zamanlı operasyon neticesinde şüpheli şahıslardan ve adreslerinde yapılan aramalardan 219,4 gram metamfetamin, 61,06 gram Esrar, 3 ecstasy hap, 0,45 gram sentetik kannobinoid (Bonzai), bir hassas terazi, 2 av tüfeği, 51 av tüfeği fişeği, 3 ruhsatsız tabanca, 4 9x19 tabanca fişeği, bir tüfek şarjörü ele geçirilmiştir." ifadeleri yer aldı.

Soruşturma kapsamında toplam 36 uyuşturucu madde kullanıcısına işlem yapıldığı, eş zamanlı operasyon neticesinde gözaltına alınarak adli mercilere sevk edilen 15 şüpheli şahsın ise tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi. 

Açıklamada, firari olan bir kişinin yakalanması için çalışma başlatıldığı ifade edildi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir