• DOLAR 32.603
  • EURO 34.802
  • ALTIN 2496.525
  • ...
Şırnak’ta aileler arası kavga: 2 ölü 12 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Edinilen bilgiye göre, Cizre ilçesinde bir grup çocuk arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çocukların kavgasına aileleri müdahil oldu. Gezme ve Özdek aile fertleri arasında çıkan kavgada 14 kişi yaralandı.

Olay yerine çok sayıda sağlık ekipleri ve polis sevk edilirken, yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Cizre Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Hacı ve Nurettin Gezme kurtarılmayarak hayatlarını kaybettiler.

Olayın yaşandığı bölgede ve hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Olayla ilgili Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada, “Cizre ilçemizde, 06.06.2020 günü saat 16.30 sıralarında, Konak Mahallesi 1327 Sokakta ikamet eden 2 ailenin çocukları arasında başlayarak aile fertlerinin de karışması nedeniyle büyüyen ve ateşli silah kullanılan bir kavga olayı meydana gelmiştir. Kavga nedeniyle yaralanan toplam 14 şahıs hastaneye intikal ettirilmiş, ateşli silahla yaralanmış olan H.G. ve N.G. isimli şahıslar hayatını kaybetmiştir. Olayda yaralanan 1 şahıs taburcu edilmiş, 3’ü çocuk olmak üzere toplamda 11 şahıs halen tedavi altında olup, genel durumları iyidir. Faillerin yakalanmasına yönelik olarak emniyet ekiplerimiz tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, kavgada silah kullanan aileden C.Ö, M.N.Ö, Ş.Ö. ve C.Ö. isimli şahıslar 2 adet pompalı tüfekle; diğer aileden karşılık vermek için hazırlık yapan M.G. ve S.G. isimli şahıslar da 2 adet pompalı tüfekle yakalanmış olup, her iki aileden toplam 22 şüpheli gözaltına alınmıştır. Konuyla ilgili olarak Cizre Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli tahkikat başlatılmıştır.” denildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir