• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
İHL`liler Kur`an-ı Güzel Okumak İçin Yarıştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa imam hatip liseleri arasında yapılan yarışmalara, tüm ilçelerde bulunan imam hatip liseleri ile Merkez İmam Hatip Lisesi katıldı. Kur’an-ı Kerim`e bakarak okuma dalında Merkez İmam Hatip Lisesi`nden Ali Baybostancı birinci olurken, Viranşehir İmam Hatip Lisesi`nden Adil Dağ ikinci, Ceylanpınar İmam Hatip Lisesi`nden Abdulvahap Dülger ise üçüncü oldu.

Güzel Ezan Okuma dalında birinciliği Merkez İmam Hatip Lisesi`nden Cihat Alçin alırken, ikinciliği Birecik İmam Hatip Lisesi`nden Ziyaettin Oğuz, üçüncülüğü Siverek İmam Hatip Lisesi`nden Yunus Daşçı aldı. Kıyasıya geçen yarışmalar sonucu hafızlık dalında Merkez İmam Hatip Lisesi`nden Yunus Emre Bozkır birinci olurken, Ceylanpınar İmam Hatip Lisesi`nden Selam Gümüş ikinci oldu. Dereceye giren yarışmacılara ödüllerini, düzenlenen törenle Vali Yardımcısı Tayfur Elbasan, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kırıkçı ile Milli Eğitim Müdür Vekili Temel Büyükbudak verdi.

Törende bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdür Vekili Temel Büyükbudak, çok güzel bir yarışma izlediklerini belirterek, yarışmada emeği geçen herkesi kutladığını söyledi. Büyükbudak, "Yarışmada birinci olan yarışmacılarımız Bölge ve Türkiye yarışmalarında Şanlıurfa’yı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum.” dedi.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir