• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Kürecik NATO Radar Üssüne Hayır İnisiyatifin'den Türkiye'deki NATO radar üssüne tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Kürecik NATO Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi, Malatya Yeni Cami Meydanı'nda Cuma namazından sonra "NATO'ya ve Üslerine Hayır" sloganıyla basın açıklaması düzenledi.

İnisiyatif adına basın açıklamasını okuyan Abdullah Ertekin, İslam dünyasındaki tüm emperyalist ve siyonist işgallerde parmağı olan NATO'nun, 67 yıldan beri Türkiye'nin sırtında vebal ayağında pranga olarak durduğuna dikkat çekti.

NATO'nun en önemli üslerinin bu topraklarda bulunduğunu hatırlatan Ertekin, "Türkiye'nin 67 yıllık koşulsuz desteğine karşılık Türkiye'ye her konuda köstek olmaya daha ne kadar devam edecektir? Ülkemizi yönetenler bu duruma daha ne kadar seyirci kalacaklardır? Herkesin bildiği gibi, 'NATO demek Amerika' demektir. NATO'nun asli görevi Amerika'nın menfaatlerine, korsan israilin menfaatlerine ve büyük israilin kurulmasına hizmet etmektir." dedi.

 

"Hükümet bu yanlıştan bir an önce dönmeli ve ülkemizi bu ayıptan kurtarmalıdır."

NATO'nun, Siyonist işgal rejiminin arka plandaki en büyük moral ve destek gücü olduğuna vurgu yapan Ertekin, "Hiçbir konuda Türkiye'nin yanında olmayan hatta düşmanlarımızın yanında yer alan Amerika'nın ve NATO'nun topraklarımızdaki üslerini bir an önce kapatalım. Tüm NATO operasyonlarında yer alan askerlerimizi geri çekelim ve bakalım o zaman ne hale düşecekler. Büyük Şeytan ABD ve NATO karşısında Milli duruş sergilemeden, bu gerekli fiili adımları atmadan sadece Milli dil kullanmamız yeterli olmuyor, olmayacak ve bu durum onları daha da fazla cesaretlendiriyor. O yüzden artık söz yeter, milletimiz icraat bekliyor. Bu bağlamda Seyyid Battal Gazi'nin şehri olan Malatya'mızdaki Kürecik NATO Radar Üssü hiç vakit kaybetmeden sökülmeli burada çalışan ABD'li ve israilli personel ülkelerine gönderilmelidir. Hükümet bu yanlıştan bir an önce dönmeli ve ülkemizi Siyonist israile hizmet eden Kürecik NATO Radar Üssü ayıbından kurtarmalıdır." ifadelerini kullandı.

"Hükümet, Trump'ın Siyonist damadının hazırladığı kaos planına sadece sözle değil eylemle de cevap vermeli"

Ertekin, "ABD'nin aklı noksan ve kumarbaz başkanı Trump'tan destek alan Netanyahu-Gantz ikilisinin temmuz ayında Batı Şeria'nın bazı bölümlerini ve Ürdün Vadisi'ni işgal etme planı; Filistinlileri ve dünya Müslümanlarını patlama noktasına getirdi. Yüzyılın Anlaşması adlı şom plandan cesaret alan Netanyahu, hükümet ortağı Gantz'ı da yanına alarak bir oldu-bitti ile Batı Şeria'nın diğer bölgelerini ve Ürdün Vadisini ilhak etmek istiyor. Bu aşamada Türkiyeli Müslümanlar olarak bize düşen görev; bugünden başlayarak haziran ve temmuz ayları boyunca yapacağımız programlarda Batı Şeria ve Ürdün Vadisinin Siyonistlerce işgali konusunu gündemde tutmaktır. Türkiye'mize bu konuda büyük görevler düşmektedir. Hükümet, katil Trump'ın siyonist damadının hazırladığı bu kaos planına sadece sözle değil eylemle de cevap vermelidir." diye çağrıda bulundu.

"Büyük Şeytan ABD ile stratejik ortaklığa son verilmeli ve NATO'dan hemen çıkılmalıdır"

Ertekin, son olarak şunları söyledi:

Bu çerçevede Mavi Marmara konusunda katil israille yapılan zillet anlaşması ve siyonist israil devletiyle yapılan gizli–açık tüm anlaşmalar iptal edilmeli, terör devleti israil ile tüm ilişkiler kesilmelidir.  Hem israil hem de Türkiye vatandaşı olan Yahudilerin israilde askerlik yapmasına izin veren kanun iptal edilmeli, siyonist elçilik kapatılmalı. Siyonist israilin güvenliğini sağlayan Malatya Kürecik NATO Üssü'ndeki radar sökülmeli, büyük Şeytan ABD ile stratejik ortaklığa son verilmeli ve NATO'dan hemen çıkılmalıdır.

Basın açıklaması, Hüseyin Koyuncunun Filistin üzerine okuduğu şiirle son buldu. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir