• DOLAR 32.603
  • EURO 34.881
  • ALTIN 2496.13
  • ...
​İşgalci Siyonistlerin, el-Halil kentinde 2 Filistinli genci kaçırdığı belirtiliyor.
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ramallah'ta) işgalci Siyonistler ile Filistinli gençler arasında şiddetli çatışmalar yaşanırken, el-Halil'de ise Siyonist işgal rejimi, 17 yaşındaki lise öğrencisi Mahmud Ebu Bekir ile müebbet hapis cezası almış esir Kemal Atatere'nin tek oğlu olan 19 yaşındaki Emir Atatere'yi evlerine baskın düzenleyerek kaçırdı.

İşgalci Siyonistler bir Filistinliyi başından yaraladı

Siyonist işgal rejiminin Batı Şeria'daki bazı bölgeleri ilhak etme planına karşı cuma namazından sonra Filistinliler tarafından düzenlenen protesto yürüyüşünde, Filistinli bir genç işgal güçleri tarafından plastik mermiyle kafasından vuruldu, ardından olay yerine yakın bir hastaneye kaldırıldı.

İşgalci Siyonistlerin, barışçıl bir şekilde yürüyüş yapan Filistinlilere karşı göz yaşartıcı gaz bombalarını kullandığını ve bunun sonucu 10 dönümlük bir arazinin yanmasına sebep oldu.

Düzenlenen yürüyüşte Filistin bayrakları taşıyan çok sayıda Filistinli, Siyonist işgal rejiminin, Filistinlilere karşı işlediği suçları ve ilhak planını kınayan sloganlar attı. 

Siyonist işgal rejiminin ilhak planına karşı direnen ve bu zulme karşı haykıran Filistinlilerin sesini kısma adına alıkoyma, kaçırma ve esir almanın yanı sıra çeşitli kirli yollara başvurmaya devam ediyor. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir