• DOLAR 32.573
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2433.475
  • ...
Işıksız kavşakta her gün kaza meydana geliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Toroslar ilçesindeki Gazi Osman Paşa Caddesi`nde bulunan kavşakta sinyalizasyon sisteminin olmaması her gün ortalama iki trafik kazasının yaşanmasına neden oluyor.

 

Toroslar ilçesi Gazi Osman Paşa Caddesi ile Mersinli Ahmet Bulvarının (Cello Çeşmesi ) kesiştiği ışıksız kavşakta bugün meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre, sinyalizasyon sistemin olmadığı kavşağın solundan gelen Fadime Uz`un kontrolündeki 33 B 6526 plakalı araç ile kavşağın sağından gelen Halil Demir`in kullandığı 63 K 8092 plakalı araç çarpıştı. Çarpışma sonucu Fadime Uz`un kontrolündeki araç yol güzergahından çıkarak yaklaşık olarak on metre sürüklendi. Çarpışma sonucu Fadime Uz ve aracında bulunan iki kişi daha hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslar ile Mersin Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Meydana gelen kazada üç kişi hafif şekilde yaralanırken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.

 

Kavşağa yakın yerleşim birimlerinde oturan vatandaşlar söz konusu kavşakta her gün en az kazanının meydana geldiğini belirterek kavşağa sinyalizasyon sisteminin yapılmasını istediler. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir