• DOLAR 32.332
  • EURO 35.074
  • ALTIN 2279.523
  • ...
Viranşehir Toklu mahallesinde stabilize yol çalışması devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kısa bir süre önce Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlanan mahalle içi sokakları stabilize yol çalışmasında sona gelindi.

Çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş’tan bilgi alan Belediye Başkanı Salih Ekinci, çalışmaların yakın bir zamanda bitirileceğini söyledi.

Uzun yıllar yol hasreti çeken Toklu mahalle sakinlerinin hasretini gidereceklerini ifade eden Ekinci, “Bugün Fen İşleri Müdürlüğümüzün Toklu Mahallemizde yapımına devam ettiği Stabilize yol çalışmasını sürdürüyor. Uzun yıllar mahalle sakinlerimiz yola hasret kalmıştı. Kış aylarında mahalle çamurdan geçilemiyordu. Bu sorunu Viranşehir Belediyesi olarak çözmek için çalışma başlattık. İnşallah başlatmış olduğumuz çalışma yakın zamanda sonlanıp mahallemizin yolları çok güzel olacak. Mahalle kış mevsiminde çamurdan, yaz mevsiminde ise tozdan ve topraktan arındırılmış olacak. ” diye konuştu.

Mahalle sakinleri ise, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve beraberindekilere, mahalleye yapılan hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir