• DOLAR 32.597
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2493.522
  • ...
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin: "Normalleşme sürecinde kurallara uyalım"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Şanlıurfa’nın en işlek çarşılarından Haşimiye ve Ticaret Borsasını ziyaret eden Vali Erin, yeniden faaliyete başlayan işyerlerinde esnaf ve vatandaşlara uyarılarda bulundu. Vali Erin, Coronavirus salgınına karşı alınan tedbirler sonucu gelinen aşamada, virüsün yayılma ve bulaşma hızının azaldığını ancak riskin tamamen ortadan kalkmadığını hatırlatarak, maske takılmasını, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına titizlikle riayet edilmesini istedi.

Vali Erin, Haşimiye Meydanı'ndaki ciğerci, dönerci ve vatandaşın yoğun şekilde alışveriş yaptığı işyerlerini ziyaret ederek, kontrollü sosyal hayat kurallarına uyulması tavsiyesinde bulundu. Denetimlerin devam edeceğini ve kurallara uymayan iş yeri sahipleri ve vatandaşlara cezai işlem uygulanmaya devam edileceğini ifade etti.

Türkiye’nin hububat ticaretinin merkezi durumundaki Şanlıurfa Ticaret Borsasını da giden Vali Erin, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya ve Meclis Başkanı İsa Kızıldemir ile birlikte esnafı ziyaret etti. Esnafa koronavirüs tedbirlerine uymaları konusunda tavsiyelerde bulunan Vali Erin, el sıkışma geleneğinin de bir süre daha askıya alınmasını rica etti.

Şanlıurfa Ticaret Borsası İmam Keskin Tescil Bürosunu da ziyaret eden Vali Erin, burada da Borsa Başkanı Mehmet Kaya ve Meclis Başkanı İsa Kızıldemir’den hububat hasadı ve ticari gelişmeler hakkında istişarelerde bulundu.  (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir