• DOLAR 32.376
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2325.22
  • ...
Bağlar Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bağlar Belediyesi, Kırkıncı ve Tezharap köyleri ile bu köylere bağlı mezralara hem yollar kazandırdı hem de mevcut yolların genişleme ve bakım çalışmalarını gerçekleştirdi.

 Yağışlı dönemlerde yaşanan sel taşkınlarına karşı ise beton boru döşeme çalışması gerçekleştirilerek köy sakinlerinin yıllardır yaşadığı sorunlar çözüme kavuşturuluyor.

İlçeye bağlı tüm yerleşim yerlerine yönelik hizmet seferberliğini sürdürdüklerini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Bağlar’da hizmet belediyeciliği dönemini başlatarak vatandaşların gönlünü kazandıklarını kaydetti.

Beyoğlu, "Bağlar ilçesi yıllardır hasret kaldığı hizmet belediyeciliğine çok şükür bu dönemde kavuştu. Sosyal belediye anlayışını referans aldığımız başarılı belediyecilik pratiklerini uygulayarak tüm yerleşim yerlerimizde hiçbir ayrım gözetmeden hizmet seferberliği yürütüyoruz. Feraset sahibi olan milletimiz bunu görüyor ve her türlü desteği veriyor. İki kırsal mahallemize daha yol ve beton boru hizmetlerini kazandırdık. Bizim işimiz siyaset değil, hizmet üretmektir. Bu doğrultuda ilçemizde sorunu çözülmeyen yer bırakmamaya kararlıyız." dedi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir