• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Covid-19 nedeniyle kütüphanelerde tedbirler artırıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yeni tip Coronavirus (Covid-19) tedbirleri nedeni ile 15 Mart’tan bu yana kapalı olan Batman İl Halk Kütüphanesi, bu üç aylık dönemde; okurlarının sağlığı için tüm dezenfekte işlemlerini gerçekleştirerek, boya ve badana çalışmalarını tamamladı.

Kültür merkezi içindeki kütüphane şubelerinin yanı sıra diğer semtlerdeki Kütüphane şubelerinin de yeniden hizmet vermeye başlayan İl Halk Kütüphanesi’nde, ödünç kitap alma ve kitap teslim işlemleri de aktif hale getirildi.

Kütüphaneye gelenleri maskesiz içeri almadıklarını belirten İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, “Hafta içi mesai saatleri içerisinde açık olan Kütüphane şubelerimizde 15 Mart’tan beri kapalı olan Batman İl Halk Kütüphanesi, bu üç aylık dönemde; okurlarının sağlığı için tüm dezenfekte işlemlerini gerçekleştirerek, boya ve badana çalışmalarını tamamladık. Öğrencileri maske ile kütüphane şubelerimize alırken dezenfekte ve hijyenik olmaları konusunda gerekli uyarıları da yazılı olarak giriş kapılarımıza asmış bulunmaktayız.” dedi. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir