• DOLAR 32.575
  • EURO 35.014
  • ALTIN 2425.184
  • ...
Çeşitli suçlardan aranan 201 şüpheli asayiş uygulamalarında yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kentte 22-30 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen denetimlerde, çeşitli suçlardan aranan 201 şüpheli yakalanırken, 125 şüpheliye uyuşturucu bulundurmak, kullanmak ve ticaretinden, 86 şüpheliye ise hırsızlık suçundan yasal işlem yapıldı.

Denetimlerde, çeşitli uyuşturucu maddeleri, çalıntı malzeme, gümrük kaçağı sigara ve nargile tütünü ele geçirildi.

Öte yandan, İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerinde 5 otomobil, bir pikap, bir minibüs ve 4 motosikleti çalan zanlıların yakalanması için çalışma başlattığı belirtildi.

Çalışma kapsamında çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonucu kimlikleri tespit edilen 18 şüphelinin düzenlenen operasyonla gözaltına alındığı belirtildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve mahkemeye çıkarılan 10 şüpheli nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanırken, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ayrıca, 2 dosyadan 6 yıl kesilmiş hapis cezası ile aranan şahıs ile uyuşturucu ticareti ve cezaevi firarisi suçlarından 8 yıl 4 ay kesilmiş hapis cezasıyla aranan ve düzenlenen operasyonlarla yakalanan 2 şüphelinin tutuklandığı bildirildi.(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir