• DOLAR 32.342
  • EURO 35.21
  • ALTIN 2247.271
  • ...
Bağlar Belediyesi "Gönül Seferberliği" çağrısına uyarak çalışmalarına başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bağcılar Mahallesinde bulunan Göletli Parkında açık havada vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Beyoğlu, "Gönüller buluşması" adı altında Bağcılar Mahallesinde ikamet eden kadınlarla bir araya gelerek, sorunlarının çözümü için kendilerine yardımcı olacaklarını söyledi.

Beyoğlu, "Bağlar Mahallesinde, açık alanda bu hastalık süresi içinde sosyal mesafemizi koruyarak, tedbirleri de alarak halkımızla bir araya gelip sıkıntılarını, dertlerini dinleyip çözüm arayacağız. Bu konuda düzenli olarak 15 günde bir toplantımızı yapacağız. " dedi.

Bu etkinliğin amacının Bağlar ilçesini daha iyi bir konuma getirmek olduğunu belirten Beyoğlu, "İlk toplantımız kadınlar buluşması adı altında oldu. Bundan sonra gençler ve büyüklerimiz olacak. Biz buluşmalarımıza düzenli bir şekilde devam edeceğiz. Amacımız vatandaşlarımızdan alacağımız talimatları, emirleri ne ise onları tamamlayarak Bağlarımıza iyi bir belediyecilik yapmaktır. Bu konuda bizde Bağlar halkımıza iyi bir hizmette bulunmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı. 

Gerçekleşen buluşmanın ardından Beyoğlu, kadınlara gül dağıttı.(İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir