• DOLAR 32.595
  • EURO 34.883
  • ALTIN 2505.231
  • ...
Diyarbakır Bağlar Belediyesi asfalt çalışmasına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bağlar Belediyesi son olarak Direkhane bölgesindeki asfaltlama çalışmalarını tamamlayan Bağlar Belediyesi, yaklaşık 20 yıl sonra 45 bin nüfuslu Mevlâna Halit Mahallesi, 20 bin nüfuslu Selahattin Eyyubi Mahallesi ve Bağcılar Mahallesi’ndeki birçok cadde ve sokağı bayramdan önce asfaltlayarak vatandaşların hizmetine sunmuştu.

Bayramdan hemen sonra ise sanayici ve iş insanlarının kullandığı Bağcılar Mahallesi’ndeki Mega Sanayi Sitesi’nin asfaltlama çalışmalarına başlandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belediyenin bazalt taşından üretmiş olduğu sıcak asfalt ile asfalt döşeme çalışmalarının startını verdi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, büyük önem verdiği yol yapım, bakım ve asfaltlama çalışmalarını yakından takip ederek zaman zaman yaptığı incelemelerin yanısıra hem bilgi alıyor hem ekiplere talimatlar veriyor.

Bağlar Belediyesi’nin yıllar sonra bu bölgede başlatmış olduğu yol yapım, bakım ve asfaltlama hizmetleri, çevredeki esnaf, sanayici ve iş insanlarının takdirini topladı. Vatandaşlar, Beyoğlu ve belediye ekiplerine teşekkürlerini ifade ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

Beyoğlu, "Allah, bize bazalt taşından kendi asfaltımızı üretme ve bununla milletimize hizmet etme imkânı verdi. Tüm Diyarbakır’a yetecek kadar asfaltımız var. Hamd olsun istediğimiz kadar üretebiliyoruz. Hedefimiz asfaltsız yer bırakmamaktır. Sanayici ve iş insanlarımız için çok önemli olan Mega Sanayi Sitemizi asfaltlamaya başladık. En kısa zamanda hizmete hazır hale getireceğiz" dedi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir