• DOLAR 32.548
  • EURO 34.925
  • ALTIN 2425.489
  • ...
Viranşehir’de dezenfekte çalışmaları devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçe Belediyesi bünyesinde oluşturulan ekipler, kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra esnafların iş yerleri, cadde ve sokaklarda ilaçlama yapıyor.

Esnafa ve halka yönelik bilgilendirme çalışmasında yapan sağlık ekipleri, virüsle mücadelede ki başarının aktörleri arasında önemli yer edindi.

Seyyar ekipler, esnafın iş yerlerini de ilaçlamayı da ihmal etmiyor. Viranşehir belediye sağlık müdürü Mahmut Çetin,  “Pandemi ilan edildik buyana gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci de “Viranşehir Belediyesi olarak pandemi açıkladıktan bu yana gerek dezenfekte çalışması gerek sokakları ilaçlı suyla yıkamak olsun ekiplerimiz hep sahadadır ve çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Viranşehir halkından biraz daha sabır istiyoruz. Siz evinizde kalın biz sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Lütfen ‘hayat eve sığar’ ve ‘evde hayat var’ diyoruz. Ayrıca sokağa çıkmak zorunda kalan vatandaşlarımız da sosyal mesafeye dikkat edin ve maskesiz çıkmayın.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir