• DOLAR 32.443
  • EURO 35.668
  • ALTIN 2323.14
  • ...
HÜDA PAR Muş İl Başkanı Çağlayan il protokolüyle video konferans aracılığıyla bayramlaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip Coronavirus (Covid-19) salgını nedeniyle Türkiye'nin tamamında bayram boyunca uygulanan sokağa çıkma yasağı sebebiyle bayramlaşmalar telefon ve video konferans yöntemleriyle yapıldı.

Her yıl siyasi parti yetkilileri ve üst düzey yöneticilerinin yüz yüze yaptıkları görüşmelerle kutlanan bayram, bu sene Covid-19 salgını sebebiyle telefon üzerinden veya video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi.

Ramazan Bayramı münasebetiyle telefonla bayram tebriklerini gerçekleştiren Muş İl Başkanı Mehmet Şirin Çağlayan, bu kapsamda; Muş Valisi İlker Gündüzöz, birçok siyasi parti ve STK temsilcileri, gazeteci ile kanaat önderlerini arayarak bayram tebrikinde bulundu.

Görüşmede; Muş’un yerel sorunları, Coronavirus ile mücadele ve salgın sonrası yapılacak çalışmalar ele alındı.

 Çağlayan, “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de pandemiyle mücadele ediliyor. Salgınla mücadele edildiği gibi salgın sonrası halkın ekonomi anlamda da yaralarının sarılması için aynı hassasiyetle çalışmalar yürütülmelidir. Yerel yönetimlerde bu görüşmeler sadece yılın belirli günlerinde değil, sürekli bir araya gelinerek halka hizmet noktasında fikri alışverişinde bulunulmalı. Sorunlara çözümler aranmalıdır. Bizim ortak paydamız olan Muş’a hizmet etmek için her kes elini taşın altına koymalıdır.” diye konuştu. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir